kezdő lap
pár jó tanács fiukkal kapcsolatban
szerelmi történetek
hogy legyünk tül a szakításon
szép emlékek a szerelem ről
viccek
hussvéti vers
székely viccekl
szerelmi történet 2
csak egy kiss hülyeség de lehet igaz
szerelmes smsek stb
szerelmes sms-ek stb 2
szakító sms-ek
nem tudok nélküled élni
mit ne és mit tegyünk az első randin
love
hogy öltözzek fel ha tetszeni akarok eg yfiúnak ?
hogyan öltözzek fel ha tetszeni akarok egy lánynak
hogyan készicsd ki a pasikat
hiány
lány nevek jelentése
fiú nevek jelentésemyspace layouts

myspace layouts

href="http://www.bigoo.ws">profile editor

Néhány Tipp, hogy az első randin mit NE tegyünk.


Szülők bemutatása

Az első randi rólatok szól, nem pedig a rokonság bemutatásával. Különben is, rengetegszer rosszul sül el a szülők bemutatása. És azt ugye nem szeretnéd, hogy már az első nap a szüleid stírolják a pasit?

"Ő csak a barátnőm"

Az első randira soha ne kísérjen el a barátnőd, akármilyen jóban is vagytok. Ennek több oka is van; a fiú téged szeret igazán, nem pedig téged és a barátnődet együtt. Zavarban lehet, ha ő is ott van. És esetleg még az is megtörténhet, hogyha elkísér a barátnőd, hogy a srácnak ő jobban bejön.

"Ki volt előttem?"

Első randin soha ne kérdezősködj a volt barátnőjéről! Talán fájó emlékeket idéz benne, eszébe jut, mennyire rossz vol elveszítenie azt a lányt... Tehát ezt a témát hagyd későbbre. A fiúk többnyire nem lelkizősek.

Szeretlek

Első randin kicsit elhamarkodott döntés lenne kimondani, mennyire bejön neked, vagy hogy mennyire szereted. Majd ha legalább 1 hete együtt vagytok akkor tedd meg,akkor viszont már szükséges kimutatnod, mennyire sokat jelent neked.

Ne panaszkodj!

Első randin ne panaszkodj, síránkozz, hogy mennyire csúnya, kövér, buta vagy, vagy hogy mennyire gáz a suli. Ezt szigorúan tilos. Ne traktáld őt a lelki gondjaiddal az első találkán.

Illat varázs

Nem szabad túl sok parfümöt használni, mert senki sem szereti, ha megüti a tömény parfüm áradat. Természetesen egy kicsi KÖTELEZŐ, mert egy bűz-bombát sem sokan szeretnek, de csak kellemes illatot használj, semmi szokatlant.

A legdrágábbat!

Ne a legdrágább italt kérd, ne túl "ütőset". Nem biztos, hogy jó pont, ha már első randin megkopasztod szegény fiút. Alkohol tartalmú italt fogyasztani első randin, elég merész húzás, mert, ha nem tudod, hol a határ, talán átesel a ló másik oldalára!

Hajra mindent!

Soha ne használj Haj spray-t! Szörnyű illata van, és a hajad természetellenesen fog viselkedni, ha esetleg bevetnéd a csábos hajdobálás-trükköt, ráadásul az imádott férfit kisebb sokként éri majd, ha megérinti a cseppet sem selymes, ragacsos tincseket.

Ékszerek

Viselj egyszerű ékszereket és ne csilingelj az aranytól - lehet, hogy a másik nem fogja értékelni a finom iróniát, ahogyan Te kifigurázza J.Lo-t és a többi puccos dámát. Könnyen előfordulhat, hogy a másik azt hiszi majd, hogy te kifejezetten arra vágysz, hogy puccos macának nézzenek.

Ajándék!

Soha ne vigyél ajándékokat a másiknak az első randira. Sokkal jobb, ha a randi utáni napokban kedveskedsz neki virággal, vagy egy jó itallal.

 

 

Még pár dolog 

Első randi: mit vegyek fel?

Ha már randi, öltözz ki egy kicsit. Sokszor mesélem el azt a történetet, amikor tornacipőben mentem egy első randira – ráadásul egy elegánsabb kávézó volt a helyszín. A másik fél számára ez az öltözék azt jelentette, hogy egyáltalán nem is érdekel az egész randi. Ami igaz is volt. Tehát ha nem szeretnéd már az első benyomásnál elbaltázni a randit, jobb, ha valami nőiesebbet (férfiak esetében férfiasabbat) veszel fel. Nem biztos, hogy a kinyúlt pulóver, a munkahelyre még jó kockás ing lesz a nyerő! Ha már randi, add meg a módját – sosem tudhatod, melyiken vár a leendő párod.

“De mi van, ha én alapvetően sportos típus vagyok és tornacipőben szeretek lenni?” – kérdezte az egyik legutóbbi Társkereső Műhely résztvevő. Ezzel semmi gond nincsen, ha a randi szabadtéren zajlik, például sétálni mentek. De azért a sportos emberek is fel tudnak “normálisan” öltözni, ha például színházba mennek! :-) A legjobb, ha előre tisztázzátok, hogy hova mentek. A Margit-szigeti vagy a Tisza-parti randin nem biztos, hogy a legjobb viselet a magassarkú.

Nőknek nem javasolt a mélyen kivágott dekoltázs, a túlságosan “tapadó” öltözet, mert ezekből az asszociációk bizony eléggé egy irányba mutatnak: az ágy felé. Hacsak nem ez a célunk, ne öltözzünk így. Nőként jobb, ha tudod: online társkeresők esetében rengeteg nő fekszik le randi partnerével már az első randin. Ne akarj ebbe a kategóriába tartozni, tehát ne is öltözz úgy. Ha a férfi szexuális célzásokat tesz randi előtt vagy alatt, akkor jobb ha tudod: nem éppen komoly kapcsolatra hajt…

Ha már itt tartunk: férfiak figyelmébe ajánlom, hogy öltönyben, de legalábbis egy zakóban minden férfi jobban néz ki! :-) Persze, nem kell túlzásba vinni a kiöltözést, de egy zakó és némi férfias parfüm határozottan javítja az önbizalmat és a fellépést. Ha nem vagytok biztos abban, hogy mi áll jól, vigyétek el húgotokat/nővéreteket vagy nőismerősötöket shopping túrára.

Randi ebédidőben?

Sokszor felmerül a kérdés, hogy az ebédidőben lebonyolított randi mit jelent? Elméletileg praktikus lehet egy egy óra alatt lezavart randi, gyakorlatilag viszont Budapesten például majdhogynem kivitelezhetetlen, mert csak a kapkodás van belőle. Egy ebédidős randi azért is gyanús, mert ha valaki egyedülálló, akkor miért nincsen ideje este? Ha valaki kizárólag ebédidős randikat ajánl, akkor nagy valószínűséggel várják otthon este. Ugyanez lehet a helyzet, ha a randi jelölt kizárólag munkaidőben levelezget és telefonál, munkaidő után pedig néma csend van.

Első randi - az egyiken Ő fog várni :-)

Első randi: ki fizessen?

Erről a kérdésről az a véleményem, hogy egy kávét ki tud fizetni az illető férfiú. Persze fel kell ajánlani, hogy nőként fizessük a magunk részét, és nem is szabad visszaélni azzal, hogy a másik fizet, de egy kávénak bele kell férnie.Lehet, hogy ezért a férfiak megköveznek, de akkor is így gondolom.myspace layouts

myspace layoutswww.videok.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!